Szállítási és fizetési feltételek

Elfogadott fizetési lehetőségek

Online bankkártyás fizetés

Ha rendelkezel Visa vagy MasterCard kártyával, akkor az online vásárlás során felhasználhatod ezeket. A biztonságos online fizetést a Paylike biztosítja, a bankkártya adatok webáruházunkhoz nem jutnak el. Felhívjuk figyelmed, hogy minden kártyás vásárlás egy 24 órás biztonsági ellenőrzés tárgyát képezi, amely a kiszállítás idejét egy munkanappal késleltetheti. Csak az EU-n belül kibocsátott bankkártyákat fogadjuk el. Üzletpolitikánk alapján a fizetéstől számított 30 naptári napon belül indoklás nélkül bármikor igénybe veheted 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkat!

Fizetés online banki átutalással

Banki átutaláskor kérjük a megjegyzés mezőben tüntesd fel a megrendeléshez tartozó nevet és egyedi rendelésszámot. Az átutaláshoz szükséges adatokat a megrendelést követő automatikusan kiküldött visszaigazoló e-mailben találod meg, amennyiben ezt a fizetési lehetőséget választottad. Üzletpolitikánk alapján a fizetéstől számított 30 naptári napon belül indoklás nélkül bármikor igénybe veheted 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkat!

Utánvételes fizetés csomagszállító futárnak

A csomag kézhezvételekor készpénzben vagy bankkártyával tudsz fizetni a futárnak. Az utánvét díja a szállítás költségen felül 500 forint. Üzletpolitikánk alapján a fizetéstől számított 30 naptári napon belül indoklás nélkül bármikor igénybe veheted 100%-os pénzvisszafizetési garanciánkat!

Csomagátvételi lehetőségek

Futárszolgálat

A szállítást készlettől függően legkésőbb a megrendelés feladását követő naptól számított 3. munkanap tudjuk teljesíteni. A házhozszállítást a Foxpost futárszolgálat végzi munkanapokon, melynek díja országosan 1590 Ft. Fizetés a csomag átvételekor a futárnak készpénzben és bankkártyával is lehetséges. 15000 Ft feletti megrendelés esetén a házhozszállítás díjmentes!

Csomagautomata szolgáltatás

A szállítást készlettől függően legkésőbb a megrendelés feladását követő naptól számított 3. munkanap tudjuk teljesíteni. A csomagpontra történő szállítást a Foxpost futárszolgálat végzi munkanapokon, melynek díja országosan 690 Ft. Fizetés a csomag átvételekor is lehetséges, készpénzzel és bankkártyával is. 15000 Ft feletti megrendelés esetén a csomagautomatába szállítás díjmentes!

Legyél mindig naprakész

Iratkozz fel hírlevelünkre az aktuális promóciókért és kedvezményes ajánlatokért!

Copyright © 2021 Családi Bazár, All rights reserved

Copyright © 2021 Családi Bazár, All rights reserved