Kiszállítás

Miért vegyen igénybe házhozszállítást?
 • Kényelmes vásárlási lehetőség otthonról
 • Mindig megújuló kínálat
 • Versenyképes árak
 • Kedves kiszolgálás
Szolgáltatásunk igénybevételére 11 Csongrád-Csanád megyei településünkön van lehetőség
 1. Bordány
 2. Domaszék
 3. Forráskút
 4. Mórahalom
 5. Üllés
 6. Röszke
 7. Ruzsa
 8. Szatymaz
 9. Szeged – 6729 irányítószámmal rendelkezők részére
 10. Zákányszék
 11. Zsombó
Házhozszállítás menete
 1. Termék megrendelés a honlapon
 2. Visszaigazolás a megrendelésről
 3. Kiszállítás

Minden esetben a minimális rendelés értéke: 5000 forint


Első megrendelés esetén nem számítunk fel kiszállítási díjat, de a minimális rendelés értékét ebben az esetben is el kell érni. Minden további rendeléskor, amennyiben a rendelés értéke nem haladja meg a 10 000 forintot, 400 forint kiszállítási díjat számolunk fel.
10000 forint értékű megrendelés felett a kiszállítás ingyenes.

A megrendelt termékek árát banki átutalással és készpénzes fizetéssel teljesíthetik.

A készpénzben történő kiegyenlítéskor garantált, hogy a szerda 18 óráig beérkezett rendeléseket csütörtök 8:00 és 17:00 között szállítjuk ki; a vasárnap 18 óráig leadott megrendeléseket hétfő 8:00 és 17:00 között szállítjuk ki.

A banki átutalás esetén a megrendelés leadásának napjától függetlenül, a Szolgáltató bankszámláján megjelenő jóváírások napja alapján kerülnek a megrendelések kiszállításra.

Amennyiben a Vásárló banki átutalást választja a megrendelt termékek ellenértékének kiegyenlítésére, a Szolgáltató bankszámláján szerda 18 óráig beérkezett jóváírásokhoz tartozó megrendeléseket csütörtök 8:00 és 17:00 között szállítjuk ki; a vasárnap 18 óráig beérkező jóváírásokhoz tartozó megrendeléseket hétfő 8:00 és 17:00 között szállítjuk ki.

Amennyiben valamely termékünk nincs raktáron, úgy felvesszük Önnel a kapcsolatot és egyeztetjük, hogy az esetleges helyettesítő termék(ek)re igényt tart-e, így Önnek nem kell aggódnia amiatt, hogy olyan terméket viszünk ki, amelyet Ön nem szeretne átvenni.

A megrendelt termékeket rekeszekben szállítjuk, melyeket a helyszínen kérünk kiüríteni és visszaadni.

Amennyiben a megrendelő nem tudja átvenni megrendelését a megadott címen, de más átvevő személy részére, a megrendelő tudtával/engedélyével megeengedett a termékek átadása, úgy minden esetben papírzacskóban kerülnek a termékek átadásra a megnevezett átvevőnek. Minden ilyen esetben telefonos egyeztetésre kerül sor a kézbesítés előtt!

Telefonon történő megrendelést nem áll módunkban felvenni! Kiszállítással kapcsolatos igényeiket a info@csaladibazar.hu oldalon vagy a +36 20 590 46 79  telefonszámon tudják jelezni.

A megrendelt termék(ek) csomagpont, postafiók címre vagy postahivatalba történő kézbesítésére nincs lehetőség.

Legyél mindig naprakész

Iratkozz fel hírlevelünkre az aktuális promóciókért és kedvezményes ajánlatokért!

Copyright © 2021 Családi Bazár, All rights reserved

Copyright © 2021 Családi Bazár, All rights reserved